Post by feeewinmacage on Feb 19, 2022 23:01:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tokeny závady cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Toca Life World: Build stories 2022 version ▞▞▞
Všechno je za peníze jinak moc dobrá hra
meh... JK!!! Miluju hru!!! Líbí se mi, jak vám dává tolik věcí zdarma na rozdíl od jiných her, jako je tato. Myslím, že ne tolik věcí zdarma, jako byste mohli mít mnohem více, ale více než obvykle, pokud to vůbec dává smysl. edit 1. Zaostávalo to, tak jsem si to stáhl znovu a dalo mi to VŠECHNO ve hře, rozhodně jsem spokojen.
Ahoj, tak tahle hra se mi moc líbí, jen jsou tam divné závady, jako jednou se stala taková závada, kvůli které moji povozníci neměli žádné oblečení a můj tvůrce povozníků nefungoval také a bránil mi ve výrobě dalších. už je to dobré, ale podívejte se prosím na ty závady.
NOOOO twl, pardon, ale tahle hra je postavena na hlavu... dodelala jsem si barak hodne hezkej a vse tip top a najednou z niceho nic mi vse zmizi a vse se vyresetuje no hruza twl.....vse nakoupene, hezke, utulne ten barak jsem delala 3 hod. Najednou vandrák. Pardon ale koncim, odinstalovavam...
Chicken Gun پرتحرک cpyi
Kámo před pár měsíci jsem restartoval svůj svět a dělal jsem to dál, protože jsem to pořád zmatkoval Teď, když oblékám své postavy, nezachrání to jejich oblečení Takže tomu dávám jednu hvězdu Smazal jsem to a jen jsem četl staženo před několika měsíci jsem to smazal a stále to dělá to samé, dám mu lepší recenzi, až se věci opraví, ale zatím to zůstane jedno
Je to skvěla hra doporučuji.
Mám jí moc ráda je to mega dobrá hra.Tu hru úplně miluju❤️
Je to dobrá hra doporučuji ❤️
Protože nakupuji věci s různými účty a nedostávám všechny své věci na tento účet, i když jsem si je koupil všechny, takže je to hodnoceno hvězdičkami, ale stále je zábavné hrát, opravdu se mi to líbí, protože sada kočiček Kitty je tak roztomilá a já jsem brečela, že mám ten set tak špatný a mám to
Žádné domy jen málo nábytku jen 3 postavy a vše drahé a jenom jeden svět no hrůza čekala lepší
Dobrá hra ale je tam všechno za peníze jako v robloxu chtělo by to vše zdarma Jinak 5 hvězd✔️🐼
Použitý dům: startovací dům Cena zboží: trochu přeplněný Takže jsem dělal dům a dostal jsem prádlo z nemocnice, a když jsem se vrátil do domu, všechny věci, které jsem tam předtím dal, byly pryč. Některé věci tam stále byly, ale velmi velmi málo. Každopádně jsem na tom opravdu tvrdě pracoval a jsem z toho opravdu naštvaný a stále se to děje a je to také ANOYING, tak to opravte, prosím - opravdu vaše, Matko Oko
Toca Life World Educativo iyjt
Je to tak zábavné, ale hodně peněz a jako vždy, když jsem si poprvé stáhl, řekl jsem, že to bude tak zábavné, jako by to nebylo nic, musím za to platit, ale to se změnilo, kdykoli jsem si to opravdu stáhl, utratil jsem přes 100 $ za toca, změňte to prosím
Toca Life World Pendidikan emdw
Ta nejhorší hra na světě
Tato hra je zábavná, ale pokaždé, když udělám Cartera, mám s ní spoustu problémů, nezobrazuje se a hra má opravdu špatné problémy s internetem, takže už ji sotva hraju a líbí se mi
Koupil jsem si HODNĚ věcí. ALE OBNOVIL VŠECHNO 😭😭😭😭😭😭!!!!!! VŠECHNY OBLEČENÍ HELLO KITTY, CENY. DŮM, KTERÝ MÉ HODINY AŽ DNY VYZDOBIL, ZMIZIL 😭😭😭😱😱😱😢 někdo mi prosím řekněte, jak to opravit. Je to tak úžasná zábavná aplikace. Ale jsem tak naštvaná, že jsem teď všechno ztratila 😢😢😢
Jeto dobrá hra moc už tam mám rodinu v Toca Life ahojky😍🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍
Dobrá aplikace Přál bych si, aby věci byly o něco levnější, ale stále si ji kupuji, přeji si také, abyste si mohli přenést všechny své pokroky na jiné zařízení.
Toca Life World: Build stories ትምህርታዊ flj
Toca Boca Doufám, že vidíte tuto recenzi, moje dcery mě vždy prosí, abych si koupil věci v této aplikaci. A je to docela drahé.. takže byste mohli udělat balíček nebo balíček nábytku zdarma? Moc děkujeme za zhlédnutí této recenze.
Je to dobrá hra, jediný problém je, že když si ji stáhnete se stejným účtem na jiném zařízení, nebude tam žádný z balíčků, za které jste zaplatili. Ztratil jsem kvůli tomu přes 70 babek. Předpokládám, že se tomu říká peněžní podvod nebo možná závada. Pokud tedy nejste ochotni platit za různá zařízení, je to hra pro vás.
Je to super hra ale skoro vše je za peníze a je to drahé, plus mi vadí tak málo překvapení na pátek, a taky více věcí zdarma a více free skinů a nemocnice, škola, pláž a více domů. Ale jinak doporučuji 🙂 (nehatujte hry, které baví jiné lidi někdo si na těch hrách dá velkou práci) něco pro vydavatele hry: máte super hry, pokračujete ve tvorbě.😉
Prosím vývojáři udělejte všechny věci zdarma, protože mi to rodiče nechci koupit prosím prosím
Je to skvělá hra
Jako vážně se to i přes druhý den laguje?? 🖕🏻Vážně postavím si krásný domek a najednou se to druhý den lagne a bum musím to stavět od znova 😭🖕🏻 fakt skvělá hra nevím to je mim mobilem nebo tou hrou ale prostě se to laguje a skoro vše je za peníze takže za mě je to špatná hra a nedoporučuji zkazí vam to radost to už si koupím jump santu za 10 000 a ne toca world takže za mě ☹️👎🏻👎🏻 👎🏻👎🏻
Nejsem úplně cílovka, ale stejně se mi hra líbí. Mám propracované detaily, krásné postavy, a různá tajemství. Ale když je to mířené na děti, tak proč je většina věcí za peníze? To mi hlava nebere. Taky by mohla být aplikace trochu rychlejší.
Je to trochu nudné, chci aktualizaci, pokud to dokážete, je to aktualizace, kde můžete získat drahé věci zdarma a získat jako postelovou soupravu dobře nebo získat jako soupravu medvědí postele nebo tak něco a soupravu duhové postele, jako jste měli předtím bylo to zábavné a škola také, protože to bylo mnohem zábavnější a teď nemám peníze na to, abych si něco z toho koupil, a není to fér pro ostatní
📳📳📳📳📳abalalaaabanalal📳📳📳📳
Dal jsem jí 3 hvězdičky, protože tuto hru absolutně miluji, ale je nesmírně nepříjemné, že když nehraju o trochu všechny domy a další věci, které jsem si koupil, resetoval jsem to, stále tam je, jako bych měl stále všechno, co jsem koupeno, ale musím vše přezdobit a to se stalo dvakrát, ale celkově je to velmi zábavná hra a spousta zážitků! Ale prosím opravte to. (Snad to pomůže)
Tahle hra je strašně blbá a nudná.🎮
Ahoj miluji hru a stále ji budu milovat, ale koupil jsem si tvůrcevěc a předpokládám, že seženu 30 lidí, ale dostanu tři, pokud bych se vrátil, neplatil bych za to velmi rozrušený touto Toca Boca, opravte prosím tuto malou chybu. Tak naštvaný prosím opravte tuto CHYBU jako teď!😥😡😠
Aktualizovala jsem si hru a odebralo mi to barák který jsem si koupil za peníze 😭😭😭
Venas de puncion venosa, No doubt oi to the world vimeo, Tie off button ... Ipad air box contents, Michael aronsohn boca raton, Boys ohio state coat,
Víte, jaké hry Toca world jsou nejhloupější hry pro děti, protože poslouchejte, chtějí, abyste za všechno zaplatili, jako je startovací balíček, tato hra je nejhorší, vaše děti chtějí, abyste si něco koupili, a to stojí skutečné peníze a někteří lidé možná nemají takové peníze jen kradou a pak si myslím, že nová věc Hello Kitty byla zdarma, protože se blíží Vánoce, poslouchejte, že nemají vánoční náladu, stojí to zatraceně peníze a tolik lidí plýtvá penězi
Je to dobrá aplikaceeee. Jenže... všechno je tam za peníze😣 Což je škoda, protože tahle hra by jinak byla bezchybná😊😫 Já chápu, že vývojáři na tom musí trochu vydělat ale tohle.....? To je podle mě až moc. Někteří lidé si to nemohou koupit a například zařizovati svého města je bez penez (a hacků) co také nefungují, skoro nemožná. Moc prosím udělejte s tim něco😔 Kazi to skvělou hru☺
😡Mod Hello kitty je opravdu šílený. Protože se počítač sám neodstraní, můžu ho doslova položit na zeď a když ho položím, prostě.....závady a nelíbí se mi to, opravte to hned a můžu to změnit na pět hvězdiček
úžasná hra jen se mi to poslední dobou celkem buguje nejdou otevřít dárky a když jdu do marketu všechno levituje na hromadě uprostřed obchodu prosím vyřešit
CoolJobs IT for Android - APK Download
Je blbý že je tam vše za peníze jinak to není špatný
Nemohu sehnat pekárnu buchet a když ji zkusím získat v obchodě, píše mi, že ji mám. Čekal jsem 3 dny, jestli se to spraví samo. Ale pořád to nešlo 😐
I loveee toca boca opravdu jeho jen tak laggy pro mě pokaždé, když jsem se on.I smazal a nainstaloval to několikrát nyní. Je to opravdu zábavné, jen občas, když vytvořím postavy, ani se neobjeví, jeho otravné pls to opravte, doufejme, že když s tím udělám přestávku, je to opraveno.
Skvělá hra děláš tam svoje příběhy no prostě skvělí,až na to že tam skoro všechno stojí dopradický peníze. Já tam mám:neon apatmen,mall,school,daycare:) Od té doby kdy sem jsi D(a) aktualizovala tak mě to nefunguje>: Ale jinak v pohodě:-)DNES SE STALO ASI TAK PO 5 ŽE MI TO SMAZALO VŠECHNYÁRKY A VŠE BYLO JAKO PŘI INSTALACI! (dala bych 3 hvězdičky,ale nejde mi to ._.) (Promiňte za chyby teda jestli tam nějaké sou)děláš si ze mně prdel?!=$^/_3=÷/dnes se mi asi po 38 stalo že se to restartovalo