Post by feeewinmacage on Feb 19, 2022 22:37:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Race.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Race.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί απεριόριστοι όλοι ▞▞▞
▞▞▞ Race.io 2022 version ▞▞▞
Κατέβασε το app για Android από το Play Store ... Inter are leading the race over Newcastle to sign Gosens – while Stefano Sensi leaves the
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulare rof
υπέροχο μικρό παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις το καταστρέφουν. διαφορετικά θα έδινα 5 αστέρια
Ένα τόσο λαμπρό παιχνίδι ...Έψαχνα για αυτό το είδος παιχνιδιού τόσο καιρό και τελικά το πήρα..
Ειναι,το,καλητερο,πεχνιδι,γαιτη,τρεχης.
Μου αρέσουν τα διαφορετικά αυτοκίνητα και ο ήχος που κάνουν. Θα έλεγα απλώς να προσθέσω επίπεδα.
Διασκεδαστικό μικρό σπατάλη χρόνου! Είτε για αναμονή για φαγητό, σε στάση λεωφορείου, διαλείμματα στη δουλειά. Αυτό είναι ένα εύκολο να πάρει το παιχνίδι που είναι φοβερό.
Gamato poli
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι για μένα, ένας εξαιρετικός τρόπος για να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε ή απλώς να χαλαρώσετε
Race.io Jeux de courses diyj
Το παιχνίδι είναι ένα εντάξει περιστασιακό παιχνίδι, εκτιμώ το απλό παιχνίδι και το γεγονός ότι μπορείτε να παίξετε σε πορτρέτο μόνο με 1 δάχτυλο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι διαφημίσεις, στην πραγματικότητα στο τέλος του σταδίου δολώνεστε να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί που σας φέρνει σε διαφημίσεις χωρίς να το γνωρίζετε. Όταν το μάθετε, στο επόμενο στάδιο δεν το κάνετε κλικ και το παιχνίδι σας δείχνει μια διαφήμιση ούτως ή άλλως, χωρίς την επιβράβευση. Συμφωνώ με τη δημιουργία εσόδων με διαφημίσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά υπάρχουν καλύτερα σχέδια για αυτό. Με αυτόν τον τρόπο είναι μόνο απογοητευτικό.
Προσπαθώ να φτάσω στην κορυφή του εβδομαδιαίου βαθμολογικού πίνακα για χτυπήματα, αλλά μόλις φτάσω τρίτος το παιχνίδι μου αρνείται να ανοίξει, παγώνοντας στο 99%, προσπάθησα να επανεκκινήσω το τηλέφωνό μου χωρίς αποτέλεσμα
αυτό είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι. είναι διασκεδαστικό και ανταγωνιστικό και είναι εύκολο να μπεις. αν πρόκειται για αντιγραφή άλλου τίτλου ή χρήση στοιχείων άλλου, δεν με νοιάζει. λάβετε τη σωστή άδεια χρήσης και προσθέστε περισσότερες δυνατότητες όπως ποικιλία αγώνων και προσαρμογή και αυτή η εφαρμογή θα ήταν τέλεια. Το αγαπώ ήδη όπως είναι και ελπίζω να μην καταρριφθεί λόγω ορισμένων νομικών β.
το παιχνίδι μας δεν είναι τόσο κακό, αλλά κάθε φορά που προσθέτει έρχεται...αυτό είναι πολύ κακό...Μειώστε αυτό και κάντε το παιχνίδι και εκτός σύνδεσης
Το give είναι διασκεδαστικό για λίγα λεπτά, αλλά θα εκνευριστείτε όχι με το να χάσετε το παιχνίδι, αλλά με το να λαμβάνετε διαφημίσεις και βίντεο μετά από κάθε παράξενο παιχνίδι.......αυτή η λήψη του παιχνιδιού κλείστε ένα 1gb μόνο με την εμφάνιση διαφημίσεων..... ....
ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...... σκεφτόμουν να αγοράσω και να βαθμολογήσω το 4, αλλά οι διαφημίσεις σας για τη δωρεάν έκδοση είναι γελοίες. Κερδίζετε αρκετά χρήματα από τις διαφημίσεις, σαφώς δεν χρειάζεστε τα δικά μου. Η περιγραφή θα πρέπει να είναι: Παρακολουθήστε τόνους διαφημίσεων 30 δευτερολέπτων και αγωνιστείτε με μερικά ρομπότ μια στο τόσο!
👍👍🏻👍🏾
Αταλάντα: Χάνει μεγάλο της αστέρι πριν τον Ολυμπιακό
διασκεδαστικό μικρό παιχνίδι. waaaayyyyyyyy σε πολλές προσθήκες. Επίσης, όλες οι αξιολογήσεις πέντε αστέρων πληρώνονται.. κάθε 5 αστέρι είναι ψέμα.
η ωοτοκία είναι μπερδεμένη. Απλώς είπα ότι γεννάς πολύ μακριά όταν "πεθαίνεις", κάτι που μερικές φορές δεν είναι καν δικό σου λάθος, αλλά λόγω τυχαίας καθυστέρησης.
V.Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά σας παρενοχλεί με διαφημίσεις. Αξίζει 2,50 £. Μερικές φορές γεμάτη προβλήματα. Νιώθω σαν να μην είναι αληθινό multiplayer, σαν να πρόκειται για επανάληψη κάποιου άλλου ή για A.I. Συνεπλάθηκα καθώς μου αρέσουν τα παιχνίδια αγώνων και βρήκα τον εαυτό μου να είμαι πολύ καλός σε αυτό. Κατά συνέπεια, κράτησα το πρώτο αυτοκίνητο μέχρι να μπορέσω να αγοράσω το "Bee", πράγμα που σήμαινε ότι απέκτησα την ικανότητα και έμαθα τις τέλειες γραμμές και τις στροφές με το πιο αργό αυτοκίνητο και μετά το εφάρμοσα στο νέο αυτοκίνητο. Το παιχνίδι ανταμείβει τις δεξιότητες και δοκιμάζει τις ικανότητές σας. Χρειάζεται τοπικό MM
Race.io Poygalar jepl
πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. αλλά οι διαφημίσεις είναι πάρα πολλές, περιττές, πολύ επαναλαμβανόμενες και ενοχλητικές. παρακαλώ κάντε κάτι για αυτό.
Ωραίο παιχνίδι!!! Δεν κατάλαβα να παίζω αυτό το παιχνίδι! Τώρα όμως με διδάσκει ο μικρός μου αδερφός και καταλαβαίνω
Δίνω σούπερ παιχνίδι 100000000 αστέρων και σούπερ ποδήλατα και αυτοκίνητα, καθώς και επίπεδα, εκτός σύνδεσης Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι 👍
ωραίο παιχνίδι, αλλά τα προβλήματα δικτύου που λαμβάνει δεν είναι ωραίο. οποιαδήποτε μικρή καθυστέρηση στο δίκτυο επηρεάζει το παιχνίδι
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι πολύ καλά, νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει μια ενότητα γραφημάτων για παίκτες. αυτό θέλω να δω ξανά σε αυτό το παιχνίδι και θα έχετε τα 5 αστέρια σας
Αυτή η εφαρμογή είναι η καλύτερη, αλλά υπάρχουν σαν λίγες διαφημίσεις, αλλά είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έκανα ποτέ εξαιρετική δουλειά σε αυτό το φοβερό παιχνίδι
τα χειριστήρια είναι τρομερά και έχω παίξει παρόμοια παιχνίδια. Το αυτοκίνητο περιστρέφει τον έλεγχο ανεξάρτητα από το τι κάνετε.
Αυτό είναι ένα παιχνίδι για έναν παίκτη που διαφημίζεται ψευδώς ότι έχει διαδικτυακό παιχνίδι για πολλούς παίκτες "Κούρσα ενάντια σε αντιπάλους από όλο τον κόσμο". Δεν υπάρχει online multiplayer, αγωνίζεστε εναντίον παικτών ρομπότ και όχι πραγματικών ανθρώπων. Υπάρχουν διαφημίσεις μετά από κάθε αγώνα, πάρα πολλές διαφημίσεις μόνο για ένα παιχνίδι για έναν παίκτη. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης για να παίξετε χωρίς διαφημίσεις.
Αυτή η εφαρμογή είναι τόσο χειρότερη που θα είσαι στην πρώτη όχι μόνο αυτό είναι παιχνίδι σπατάλης χρόνου δεν λέω ότι αυτό δεν είναι καλό αλλά δίνει πολύ λίγα χρήματα ακόμα και εμείς είμαστε στην πρώτη θέση ..... Ο χρόνος περνάει... .. ,😕😑😑😑😑😑😕😕😕😕😕😶😶😶
Το ίδιο το παιχνίδι είναι φοβερό, αλλά μερικές φορές στη μέση των αγώνων μου εμφανίζονται διαφημίσεις και πρέπει να βγω από την εφαρμογή απλώς για να ξεκινήσω ξανά τους αγώνες
Διασκεδαστικό παιχνίδι αγώνων. Πολύ εύκολο μέχρι να φτάσετε στο 3800. Έμεινα κολλημένος εκεί για μια εβδομάδα μέχρι να αποκτήσω ένα καλύτερο αυτοκίνητο. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι χρειάζεται περισσότερα κομμάτια. Ένα αστέρι μακριά. Φαίνεται ότι υπάρχουν μόνο 6 ή 8 κομμάτια (τα οποία είναι διασκεδαστικά και δύσκολα στην κατοχή). Αλλά πρέπει να υπάρχουν περισσότερα. Πρέπει να υπάρχουν 12-15 κομμάτια συνολικά. Επεξεργασία: Η πιο πρόσφατη ενημέρωση εισήγαγε ένα σφάλμα όπου το φόντο είναι όλο ένα σταθερό φωτεινό χρώμα, καθιστώντας το δύσκολο να το δούμε. Επιπλέον, έχουν προσθέσει μια νέα γκρίνια μετά από κάθε αγώνα. Ένα ακόμα αστέρι μακριά.
Είναι εκπληκτικό που έχετε όλες αυτές τις διαφορετικές επιλογές αυτοκινήτων, όχι μόνο το αγόρι θα μπορούσε να λατρέψει αυτούς τους τύπους παιχνιδιών, έχουν μερικά χρώματα που αρέσουν στα κορίτσια του Evan χρώματα που αρέσουν στα αγόρια και είναι δωρεάν
Race.io Racing pqrc
Προτίμησα το απλό αυτοκίνητο τύπου tron με αναβαθμίσεις παρά αυτά τα τρομερά αυτοκίνητα στην ενημέρωση
Race.io Jeux de courses jbcx
Καλό παιχνίδι, εξαντλητική αναλογία ad-to-gametime. Εκτός από το ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μερικά ακόμη κομμάτια και μερικά πιο βιώσιμα οχήματα τέλους παιχνιδιού, αυτό είναι ένα όμορφο και εθιστικό μικρό παιχνίδι. Μόλις αποκτήσετε τα αυτοκίνητα του τέλους του παιχνιδιού και φτάσετε στην τελευταία αρένα, δεν αξίζει να παίξετε για πολλά άλλα εκτός από τον ανταγωνισμό, αλλά η διάρκεια των διαφημίσεων χαλάει τη διασκέδαση σε αυτό το στάδιο. Ένας αγώνας διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό και λαμβάνετε διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων μετά από κάθε αγώνα... είναι πάρα πολύ.
Θα ήταν διασκεδαστικό αν οι άνθρωποι δεν ήταν bots. Κυριολεκτικά μπορεί να παίξει σε λειτουργία αεροπλάνου. Αυτή η εταιρεία είναι απαίσια.
ο προγραμματιστής πρέπει να αξίζει απλώς ένα αστέρι. το παιχνίδι είναι καλό, αλλά οι διαφημίσεις, η σύνδεση χάνεται, οι καθυστερήσεις κατά καιρούς κάνουν έναν παίκτη να ενοχλεί. Η ποιότητα ήχου των γραφικών αυτών των παιχνιδιών είναι καλή, αλλά τα παραπάνω προβλήματα κάνουν αρνητικά προς το παιχνίδι και οι καλές ιδιότητες του παιχνιδιού κρύβονται επίσης λόγω των κακών χαρακτήρων που συνίσταται στο παιχνίδι, όπως ένας μαθητής έχει καλά προσόντα αλλά έχει ψυχικά προβλήματα.
Πολυ τελειο παιχνιδι οποιον του αρεσει να βαλει like σε εμενα!
Ωραία 👍👍👍