Post by feeewinmacage on Feb 19, 2022 22:34:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Монстер Одбрана Кинг ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Монстер Одбрана Кинг IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код многих примогема ▞▞▞
▞▞▞ Монстер Одбрана Кинг 2022 version ▞▞▞
Не могу лагати да нисам спавао "зависно".
Маганда Анг ларо
МРЗИМ ову игру Не препоручујем ову игру
Одлична игра, заправо, то је невероватна игра, било би супер ако додате гвоздене големе ох и направите нову игру, али учините да се бори за светски рат.
Добро
киав зав лин
Дај 10000 дијаманата, добар си брате. Направио си веома одличну игру. Верујем да ћеш ми дати 10 000 дијаманата. Од тебе зависи колико дана након што даш дијаманте.
тако је вруће
Забавне карте, ужасно време учитавања када одете да сакупљате дневна достигнућа или да отворите сандук освојен у биткама. Потребно је ажурирати, веома лоше.
Monstru Apărare Rege Strategie zcbs
Одлична игра, али има неколико ствари које нису најбоље. Једини начин да добијете пристојну количину драгуља је да стално гледате додатке. Половина вашег времена играња је гледање додатака, а следеће су грешке, ако гледате додатке, понекад вам више не дозвољава да их гледате и као што сам рекао, ако покушавате да добијете драгуље, то је нека врста проблема и онда морате да поново покрени игру, друга ствар са којом имам највише проблема је када играм у арени и пише извини играј сутра.
добро хвала ти
само се питам да је посебна награда грешка? каже да сте набавили предмет, али није додао у моју колекцију... покушавам поново и опет ми није дао ни кап чудовишта, само каже да сте добили.. покушавам да надоградим своје чудовиште, али ми није дало пад.. сваки пут када очистите бину могу добити уз посебну награду..то је само мој проблем осим што је игра добра..
Уживајте... свиђа ми се
Ова игра је тако сјајна. Има много слатког карактера. Свиђа ми се и тако је забавно.
Monster Forsvar Konge Strategi uvvr
Ок хухуффсдло кхх👍👍👌👌👌👌👌👌
ВОВ ФАНТАСТИЧНА БЕБА
Чудовиште добија непобедивост као 20 пута у игри и траје око 10 секунди. И превари вас. Постоји и начин за многе додатке. Надам се да ћете уживати ако преузмете.
Так звер Гила главни игра Ни Тапи Так ПЕ Букан Сенанг Нак Направи игра водени Пун Ново Направи Сату игра За нас игра Ту мениакиткан Отак водени ИГ ТК бетол су ххахахахах типу је Лах ак Направи игре места ах хахахаххахајсјсјјсјссјјсјсјајјхахахаххахахахахахахахаххахахабаххабабахаххахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахаххајахахахнабабахахаххахахахахахаххахахахахаххахахахаххахахаахахахахаххахахахахахапањанг Врло Пула кетава Сапе биста игра Ни снага Српских берусаха лаги су Паиа да
добро, али графика је тако лоша
ထဘြညြခြကပခြပကြဘဘပဘပဘပြဂြဂ
ницееее игра
Cats & Dogs 3D 캐주얼 게임 cab
До сада је исто као и већина игара, али различити ликови, али се и даље забављају
ВРЛО ЈАКО ДОБРА игра АСХИК-а
Гјх
Изненађујуће забавно у почетку, нема енергетски механичар који је леп, симпатичан визуелни дизајн, недостаје му јединственост, ни изблиза уравнотежен, надоградње су досадне, али невероватно тешко добити јер су затворене иза премиум валуте, МНОГО надоградњи је затворено иза премиум валуте (замислите генсхин утицај користећи примогеме за уздизање, ако играте ГИ), чак и дневна мисија је затворена иза премиум валуте, нема ауто фарме, не играјте ако нисте вољни да трошите новац. Недостају јединице. Имао потенцијал.
у реду је
Аве
Одлична игра! Мање огласа! Много волим ову игру!
Тако лоше
веома забавна игра
добро је 🙂😁😁😁😁😁😁😁🐶
Веома сјајна игра
Лепа
Покемони сунце и месец
Рани п2в зид
Ко је ГМ зашто нас узнемирава у арени? Са глупостима тимске моћи....преко 6 милиона зашто играти област снаге тима 1000 и 7000. Ако припадате власнику ове игре, зашто објављујете ову игру... само је играјте сами.
ЈУСТИНЕ, молим вас, имате питања
Пуно забаве
Ноице
апликације за робу
свиђа ми се
Ок лнг
Про ОК
Canavar Müdafiə Kral Strategiya tdsc
Ово је кул игра ово је кул игра Волео бих да праве више игрица као што је ова вређа мој први пут када играм ову игру тако да је ово најбоља
Одлична игра.
Стварно супер
ازجنگاخشم امد و است شهرادمن