Post by feeewinmacage on Feb 19, 2022 22:31:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ресторанска кухињске кувања ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ресторанска кухињске кувања IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачни новчићи ▞▞▞
▞▞▞ Ресторанска кухињске кувања 2022 version ▞▞▞
😡😡😡😡😡😡😡😡
Слатка игра, али је заиста тешко пратити причу због лошег енглеског.
Твоја игра је најбоља
Уживао сам у игрици, али то отежава куповину робе када заправо немате ниједан видео који би удвостручио своју зараду као већина игара које играм, тако да се бојим да ће се деинсталирати. Заиста не разумем зашто имате гледање видеа када заправо немате !!!!!
Не губите време играјући ову глупу игру. После нивоа седамдесет више нема нивоа. Уопште није требало да га оцењујем. Ова игра заслужује нула звездица 😠
,👌👌👌🥰
Просек
Први нивои су једноставни, а други веома тешки
Овај гане је диван 🤩 Волим д графику, али... играо сам га једном па отишао, а онда када сам се вратио да играм д игру поново би изгубио до краја д па ме врати на почетни екран, молим те реши овај проблем који сам имао покушавам пошто још увек не ради Волео бих да наставим да играм ову игру јер је невероватна...!! Али молим вас да решите овај проблем. Осим тога, игра са пет звездица.
То је лепа игра. оффлине је и варира лепа игра😘😘 Волим ову игру
Смешно је како немате довољно купаца да чак и завршите ниво. Дакле, стално морате да користите помоћнике.
Најгора игра
Авесоме гсме
На следећем нивоу не би ми дозволио да служим хамбургере и хот-догове. Као да је дивљач замрзнута. Штета што је ниво палачинке био забаван. Морао сам га деинсталирати. Ужасно добијате 1 звездицу за ово
Ова игра је забавна. Много уживам да га играм. Неки нивои су много тежи од изгледа
Једноставно волим игру, све у вези са њом😍😍
ทำไมาน เกม เลน เหมอ น เหมอน เกม Хелл'с Китцхен เปะ เปะ เลย เกม เกม เชคน เกม มา กอน เกม น 1 ป เปน รษท เดยว ปน บรษท เดยว ปน บรษท เดยว ปน
Герри добра игра, једина ствар је да чекаш годинама да пређеш на нивое
Лепа игра за кување, али ваше "учитавање за ниво" и "учитавање за мапу" је споро, што би требало да побољшате.
Веома лепа игра и има много радости у овој игри
Jeux de cuisine pour filles Grand public xnr
НЕ ГУБИТЕ ВРЕМЕ После нивоа 70 нема више рунди. После нивоа 70 пише сачекајте бонус игру, али није тачно! Чекам већ 3 недеље!!
Слатка прича. Забавне загонетке за кување. Лепе опције украшавања.
Управо сам почео да играм ову игру и уживам у досадашњем темпу. Неке игре су изазов одмах, али мислим да вас ова олакшава у изазову. Прича је такође добра. Навучен сам на неко време лол.
Желите приступ превише мојим подацима. ДЕИНСТАЛИРАНО
леп
Игра у продавници апликација показује да можете да декоришете и бирате између 3 опције, али када уђете у игру сви ресторани су већ уређени и не можете ништа да промените. Не знам зашто, јер ми се зато допао изглед.
Забавно за игру.
Tasty World — food games Casual boac
Заиста ми се свиђа ова игра до сада. Тек сам почео да га играм. Али оно што сам видео је заиста добро.
Струка времена
Tasty World: crazy diner Hygge xfcb
ОДЛИЧНА ИГРА!!!!!!! Поново сам инсталирао ову игру од прошлог августа. Стигао сам до ресторана купца али ми не дозвољава да ИГРАМ? Можете ли, молим вас, решити ово уместо мене. Хвала. Управо сам стигао на хавеи ниво и то ми не дозвољава да играм ТАКО ДОДАТНО!!!!!!! ЈОШ УВЕК МОГУ ИГРАТИ МОЈУ ИГРУ?
То је свееменг игра.
Након нивоа 690 доза се не преузима па дајем 1 звездицу 😡😠😤
волим то
Miniforce World Zręcznościowe syzp
Свиђа ми се ова игра
Ова игра је веома занимљива
🔴🔴🔴🔴🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎑
Врло добра игра.
Tasty World — готовка в кафе Інше uae
👸😊
Није невероватно, само изгледа као паклена кухиња